Rotaryclub 's-Hertogenbosch West en de Stichting Goede Doelen 's-Hertogenbosch presenteerden op maandag 1 juli j.l. de eerste 'Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch' op een druk bezochte bijeenkomst in de Oranje Galerij in het stadhuis van 's-Hertogenbosch. Jan de Rond overhandigde het eerste exemplaar van de gids aan burgemeester en eerste burger Jack Mikkers. Prof. dr. René Bekkers gaf tekst en uitleg over geefgedrag in Nederland en het binnenkort te starten onderzoek naar de invloed van een lokale goede doelengids op het geefgedrag.

In de eerste ‘Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch’ zijn 62 organisaties opgenomen uit de sectoren natuur & milieu (5), buurt & wijk (7), sociaal & maatschappelijk (23) en kunst & cultuur (27). Meer dan 1,5 miljoen keer wordt gebruik gemaakt van de diensten en activiteiten van deze organisaties. Bij deze organisaties werken 6.300 mensen (vrijwilligers en personeel).

De gids zal verspreid worden onder notarissen, banken, vermogensbeheerders, accountants, financiële adviseurs en begrafenisondernemers.

Media uitingen over presentatie gids

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.

Nieuwsbrief Contact Subsites
Volg ons op