Op 28 maart 2019 is de ‘Stichting Goede Doelen ’s-Hertogenbosch’ door Rotaryclub 's-Hertogenbosch West opgericht. De stichting zal de eerste editie van de Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch gaan realiseren en de gids in de komende decennia onderhouden en actualiseren.

Nadat in december 2017 bestuur en leden van Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West club groen licht gaven om het project ‘Bossche Gouden Eeuw van Filantropie’, het maken van een Goededoelengids voor ’s-Hertogenbosch, uit te gaan voeren is in januari een Commissie Filantropie van 7 personen gevormd.

In 2018 is het project uitgewerkt, heeft prof. dr. René Bekkers van de Vrije Universiteit Amsterdam een inleiding verzorgd en zijn de eerste contacten gelegd met samenwerkingspartners. Verder is prof. dr. Lucas Meijs van RSM Erasmus Universiteit Rotterdam om advies gevraagd en is samenwerking aangegaan met Avans Hogeschool. 

Op het extern 50-jarig jubileumfeest van Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West is het project openbaar gemaakt. Na een inschrijvingsperiode van één maand hebben zich 113 organisaties gemeld voor een plaats in de gids.

Naar verwachting zal de gids in de tweede helft van juni 2019 gepresenteerd worden in aanwezigheid van vertegenwoordigers van in de gids opgenomen organisaties, samenwerkingspartners en anderen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.

Nieuwsbrief Contact Subsites
Volg ons op