Voorbereidingen Alkmaar goed op stoom. Na de realisatie van de Stichting Goede Doelen Alkmaar in december jl. heeft de voorbereiding van de eerste Alkmaarse Goede Doelen Gids een stevige impuls gekregen. Het lokale netwerk breidde zich uit en werd sterker. Het netwerk bestaat inmiddels uit vele Alkmaarse organisaties, bedrijven en 50 bevlogen personen.

Burgemeester Piet Bruinooge ondersteunt het initiatief van Rotaryclub Alkmaar De Waag en Stichting Goede Doelen Alkmaar van harte: “Een waardevol initiatief dat de kracht van Alkmaar onderstreept. Het past ook in het sociale karakter van de gemeente: Alkmaar maken we samen! De zorg voor mens, dier, milieu en natuur is een zorg van ons allemaal. Daarin speelt de overheid een rol, maar vooral wij allen als samenleving. Goede doelen in de vorm van het beschikbaar stellen van geld of goederen en de inzet van vrijwilligers zijn daarvoor een belangrijk middel. Vraag en aanbod moeten hiervoor goed op elkaar aansluiten en daarom ondersteun ik van harte het plan om de eerste Goede Doelen Gids Alkmaar te realiseren!”

Notaris Annamaria Lopez-Brea: “De Goede Doelen Gids Alkmaar zal voorzien in een grote behoefte. In mijn dagelijkse praktijk merk ik dit keer op keer. Juist door het lokale karakter van de komende gids zal het verschil worden gemaakt. Mensen vragen naar mogelijkheden om aan lokale goede doelen te schenken bij leven en na overlijden”.

De eerste Lokale Goededoelengids Alkmaar zal naar verwachting op 17 december in het stadhuis van Alkmaar gepresenteerd worden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.

In de media Contact Subsites
Volg ons op