De eerste ‘Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch’ nadert zijn voltooiïng. Halverwege juni gaat de gids naar de drukker. Tegelijkertijd wordt hard gewerkt aan de website waarop de eerste Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch te vinden zal zijn. Het algemene gedeelte komt op zaterdag 1 juni online.

In de eerste ‘Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch’ zijn 62 organisaties opgenomen uit de sectoren natuur & milieu (5), buurt & wijk (7), sociaal & maatschappelijk (23) en kunst & cultuur (27). Met ruim 6.300 medewerkers (vrijwilligers + personeel) realiseren deze 62 organisaties bijna € 75 miljoen aan maatschappelijke waarde. Meer dan 1,5 miljoen keer wordt gebruik gemaakt van de diensten en activiteiten van deze organisaties (gemiddeld 10 x per inwoner van gemeente ’s-Hertogenbosch).

Presentatie
De eerste editie van de ‘Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch’ zal op 1 juli worden gepresenteerd in het stadhuis van ’s-Hertogenbosch in aanwezigheid van vertegenwoordigers van in de gids opgenomen organisaties, samenwerkingspartners en anderen. Burgemeester Jack Mikkers zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.

Nieuwsbrief Contact Doneren?
Volg ons op