Op vrijdag 2 april publiceerde Goede Doelen Alkmaar haar negende nieuwsbrief.

Schenk aan organisaties die het verdienen
Goededoelengids Alkmaar is in het leven geroepen om mensen/bedrijven die daar voor voelen in contact te brengen met goede doelen in de directe omgeving. In de op 20 januari 2021 verschenen eerste druk staan 65 organisaties die aan de gestelde criteria van de gids voldoen. Deze werken met hart en ziel aan zichtbare doelen in de gemeente Alkmaar. Doelen waar inwoners en bedrijven zich mee kunnen verenigen. Bij de Goededoelengids weten zij waar hun geld terecht komt en dat het effectief wordt besteed.

Alkmaar maken we samen
Burgemeester Emiel Roemer: “In Alkmaar zijn er op allerlei gebieden mensen en organisaties actief, die zich inzetten voor onze mooie gemeente. Al die doelen maken Alkmaar tot Alkmaar. Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk voor onze samenleving en goede doelen kunnen niet zonder hen. Goede doelen zijn belangrijk omdat zij inspringen op
maatschappelijke vraagstukken. De Goededoelengids biedt een goed overzicht van verschillende doelen in Alkmaar. Ik weet zekere dat het voorziet in een behoefte en dat er een doel in de gids staat dat u aanspreekt. Een doel waar u zich als vrijwilliger, donateur, sponsor of erflater voor in wilt zetten.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.

Nieuwsbrief Contact Doneren?
Volg ons op