Volgende week zondag 15 mei nemen Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West en Rotaryclub Alkmaar - De Waag met Lokale Goededoelengids NL deel aan de inspiratiemarkt op het Rotary Festival in De Fabrique in Maarssen.

De Lokale Goededoelengidsen zijn bedoeld als hulp voor mensen en bedrijven die een donatie overwegen aan lokale goede doelen of lokale goede doelen willen opnemen in hun nalatenschap. De in de gids opgenomen goede doelen voldoen aan strenge criteria van betrouwbaarheid, doelmatigheid, lokale betrokkenheid, continuïteit en (sociale) duurzaamheid.

Rotary is als vrijwilligersorganisatie een effectieve motor achter vele goede doelen, met positieve invloed, wereldwijd. Het Rotary Festival wordt voor het eerst georganiseerd in Nederland.

Op het evenement tonen circa 80 Rotary-clubs uit heel Nederland hun bijzondere projecten. Hierbij ontmoeten zij niet alleen elkaar, maar presenteren zij ook Rotary aan familie, vrienden, kennissen, collega’s, relaties en sponsors. Naar verwachting nemen circa 3.200 mensen deel aan het evenement in De Fabrique in Maarssen.

Naast de circa 80 projecten, waaronder de Lokale Goededoelengids, zullen ook artiesten en 15 inspirerende sprekers onder leiding van Charles Groenhuijsen te zien en horen zijn.

Rotary en Lokale Goededoelengidsen
Tot nu toe hebben 17 Rotaryclubs belangstelling getoond voor het concept Lokale Goededoelengids. Vorig jaar mei besteedde Rotarydistrict Zuidoost Nederland op haar online districtsconferentie aandacht aan de Lokale Goededoelengids. Afgelopen december stond de Lokale Goededoelengids in het Rotary Magazine als best practice fondsenwerving.

Lokale Goededoelengids maakt geven gemakkelijk!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.

Nieuwsbrief Contact Doneren?
Volg ons op