GivingTuesday is partner geworden van Lokale Goededoelengids NL. Met dit partnerschap bereiken we langs verschillende kanalen lokale goede doelen, organisaties die zich inzetten om lokaal het verschil te maken in diverse gemeenschappen. Door het partnerschap versterken beide jonge organisaties elkaar.

Na 'Black Friday' volgt 'GivingTuesday', dit jaar op 29 november, als opmaat naar de campagne 'December = geefmaand'. In de maand december wordt bijna 1/3 deel van de jaarlijkse donaties gedaan.

GivingTuesday
Deelnemen aan GivingTuesday helpt om je actie tot een succes te maken. GivingTuesday is een gratis en open beweging die positief licht schijnt op het belang van geven. GivingTuesday moedigt iedereen aan om mee te doen. Hoe groot of klein de actie ook is en of je nu met een kleine groep bent of werkzaam bent voor een grotere organisatie.

GivingTuesday helpt met het gratis beschikbaar stellen van een toolkit, stappenplan, logo’s, publiciteit, social media uitingen, etc. In Nederland wordt dit jaar voor de vierde keer meegedaan aan deze internationale campagnedag.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.

In de media Contact Subsites
Volg ons op